Pere Vilà

Dret + Esport + Administració Pública

Com ho fem

Serveis capdavanters especialitzats en dret esportiu i desenvolupament de polítiques esportives tant a nivell local com internacional.

Liderant projectes transformadors

Una àmplia gamma de serveis especialitzats en dret esportiu i desenvolupament de polítiques esportives. Ofereixo assessoria legal i consultoria jurídica per garantir el compliment de la normativa en l’àmbit esportiu.

A més, proporciono suport en la creació de polítiques públiques que fomentin la inclusió i la participació esportiva. Des de la negociació de contractes fins a la gestió de relacions institucionals, treballem per assegurar l’èxit i la sostenibilitat en els projectes esportius, tant a nivell local com internacional.

Dret esportiu
i polítiques
esportives

Consultoria jurídica especialitzada en normativa esportiva, incloent-hi la resolució de disputes, el compliment de regulacions i la representació en procediments dins l’àmbit esportiu.

Assessorament i estratègia en la creació de polítiques públiques que fomentin el desenvolupament esportiu, la inclusió i la participació ciutadana a l’àmbit esportiu.

Assistència en la negociació, redacció i revisió de contractes per a esportistes, clubs, federacions i entitats esportives, garantint la protecció dels interessos de totes les parts.

Assessorament en la interacció amb administracions públiques i organismes esportius, facilitant acords, col·laboracions, projectes i la implementació de programes esportius a nivell local, nacional i internacional.

Avaluació de l’impacte de polítiques i programes esportius a la comunitat, i disseny d’estratègies que assegurin la sostenibilitat i el creixement de l’esport en l’àmbit social i econòmic.

Administració
pública

Redacció i revisió de plecs per licitacions públiques, assegurant el compliment normatiu i la competitivitat de les ofertes. Disseny i negociació de convenis de col·laboració publicoprivada.

Estratègies jurídiques per a la gestió eficient de contractes, maximitzant el compliment dels objectius i la rendibilitat del projecte. Detecció d’oportunitats per establir convenis o contractes que impulsin el desenvolupament de projectes estratègics.

Identificació de subvencions disponibles a nivell local, nacional i europeu, i gestió integral de la sol·licitud, des de la preparació de la documentació fins a la justificació final. Disseny i assessorament en la creació i execució de programes públics que promoguin el desenvolupament de projectes esportius i socials, assegurant-ne l’alineació amb polítiques públiques.

Estratègies per combinar fons públics amb inversió privada, optimitzant els recursos disponibles per implementar iniciatives d’alt impacte i innovació. Seguiment i avaluació de projectes finançats amb fons públics.

Cerca i anàlisi de programes de finançament públic i fons europeus adequats per a projectes específics, tant a nivell públic com privat. Redacció i presentació de sol·licituds per a subvencions, ajuts i fons europeus, gestió integral de projectes finançats.

Estratègies per maximitzar l’impacte del finançament públic i europeu rebut, assegurant-ne l’eficient ús en el desenvolupament de projectes i l’obtenció de resultats sostenibles.

Interna-
cionalització

Desenvolupament de plans estratègics per expandir la presència a mercats internacionals, incloent-hi anàlisis d’oportunitats, adaptació a normatives estrangeres i establiment d’aliances globals.

Assessorament i gestió de relacions amb organismes internacionals, federacions esportives i entitats públiques d’altres països, facilitant la col·laboració i l’accés a noves oportunitats a nivell global.

Identificació i participació en iniciatives internacionals, com ara projectes col·laboratius i programes de la Unió Europea, que permetin a l’entitat ampliar-ne l’abast i obtenir finançament o reconeixement a l’estranger.

Dret + Esport + Administració Pública