Pere Vilà

Dret + Esport + Administració Pública

Projectes

Descobreix alguns projectes que he realitzat, personalitzats i dissenyats per impulsar l’eficiència i l’èxit dels nostres clients en diversos sectors.

Sportvisio

Projecte nascut als Estats Units en el que la Intel·ligència Artificial i la tecnologia mòbil s’uneixen per analitzar individualment els jugadors que intervenen en un partit de bàsquet i facilitar totes les dades de rendiment individual i col·lectiu. Assessorem jurídicament i estratègicament la seva implementació territorial a Europa formant part del projecte com membres de l’executiva.

Àlex Moreno

Actual jugador de l’Aston Villa, l’hem acompanyat tant en la representació com assessorament legal des dels seus inicis a Vilafranca, passant per la UE Llagostera, el Mallorca cF, el Rayo Vallecano, Elche, Real Betis Balompié i fins l’actualitat a l’Aston Villa de la premiar league.

ISMI

Creació de l’estructura jurídica i societària per la implementació d’un centre de medicina esportiva avançada a la ciutat de Miami amb col·laboració amb una d eles institucions hospitalàries més rellevants dels Estats Units com el Mercy Hospital.

Jofre Carreras

Actual jugador del RCD Espanyol, l’acompanyem en la seva trajectòria dins el futbol professional des dels seus inicis al Girona FC i fins l’actualitat com a jugador de primera divisió amb el RCD Espanyol.

UE Olot SAD

És un honor formar part del consell d’administració de la UE Olot, assumint les funcions dels afers jurídics i el projecte Olot 2050, en el que treballem per la projecció del club durant els propers 25 anys.

Accesport

Associació que treballa per l’esport inclusiu amb vocació d’ajudar a municipis, entitats esportives i empreses a desenvolupar els projectes esportius incorporant la perspectiva inclusiva real i efectiva, ja sigui a nivell d’infraestructures, activitats esportives, formació i difusió. És un plaer formar part d’un equip amb tantes capacitats per transformar el món de l’esport.

EsportPlus.tv

Projecte que vàrem iniciar des dels seus inicis amb la Fundació UFEC, a través del que unírem la intel·Ligència artificial, els sistemes de producció automatitzada i la creació d’una OTT per retransmetre a nivell mundial esdeveniments esportius celebrats a Catalunya. En el transcurs de l’execució del projecte vàrem arribar emetre més de 1.000 esdeveniments esportius setmanals: esport femení, esport adaptat, esport base i professional. Un projecte únic i que ara mateix està liderat per la companyia ATM Media.

Reforma i finançament piscina d'Igualada

Hem acompanyat a l’Ajuntament d’Igualada en la definició del projecte i obtenció de fons públics (europeus) per adequar la piscina coberta de Les Comes, en una instal·lació altament sostenible i referent pel que fa l’estalvi energètic.

Olot Ciutat Europea de l'Esport

Assessorament a l’Ajuntament d’Olot per l’obtenció del distintiu com a ciutat europea de l’esport per ACES Europe, entitat sense ànim de lucre ubicada a Bèlgica i que per designació expressa de la Comissió Europea s’encarrega de distingir les ciutats, capitals i regions europees de l’esport.

Projecte Llei de l'esport i l'activitat física

Amb la confiança del secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, vàrem liderar el procés participatiu del II Congrés de l’Esport Català que va concloure amb la necessària redacció de la nova llei de l’esport i de l’activitat física de Catalunya. Vàrem liderar la redacció d’un primer text com a projecte de nova llei i d’acord amb totes les aportacions sectorials, per acabar concloent amb un segon i oficial text de consens del sector esportiu que actualment es troba dins la seu parlamentària.

Medical on Sports Solutions

Projecte de medicina esportiva amb abast internacional, nascut a Barcelona i desenvolupat en el seu creixement als Estats Units, basat en l’estudi de la millora del rendiment esportiu i la prevenció de lesions mitjançant l’aplicació de sistemes i mecanismes dotats d’intel·ligència artificial.

Controller Covid F1 i GP

Coordinador de la FIA en els protocols de control i compliment normatiu establerts tant internacionalment com localment, amb relació a la COVID per la celebració dels grans premis de Fórmula 1 i MotoGP a Barcelona-Montmeló.

MB, Agència de representació d’esportistes d’Andorra

Projecte de constitució, posada en marxa i participació de l’Agència de representació d’esportistes professionals al Principat d’Andorra.

Bakertilly

Direcció del departament de Dret Esportiu a Espanya d’una de les firmes professionals més grans del món en l’àmbit internacional i situada dins les 8 primeres marques amb més rellevància mundial.

Euskalkirola.tb

Projecte de televisió a Euskadi promogut per Euskal Kirol Federazioen Batasuna, on la intel·ligència artificial i els sistemes de producció tradicional han permès crear la primera plataforma de l’esport basc per la difusió de l’esport base i amateur d’Euskadi.

Eivo.tv

Projecte impulsat per la companyia balear Ibred, amb l’objectiu de promocionar i fer difusió de l’esport base i amateur dels clubs balears a través d’una APP, preparada per a qualsevol dispositiu mòbil i que permet fer el seguiment de les competicions, entrenaments i activitats esportives tant en directe com en diferit mitjançant els sistemes de producció automàtica dotat d’intel·ligència artificial.

 

Projecció internacional de marques de moda

Catalunya és un viver de marques i companyies dedicades a la moda. Gràcies a esdeveniments com la 080 fashion week ajudem a donar visibilitat, projecció internacional i el suport en la col·laboració publicoprivada necessària per tirar endavant els projectes que permeten consolidar cadascuna de les marques -en concret- i Catalunya -en general- com a territori mundial de la moda.

S3techsport

Consultoria especialitzada en Intel·ligència Artificial aplicada a l’esport, oferint solucions innovadores per optimitzar el rendiment esportiu, millorar la gestió de clubs i federacions, analitzar dades en temps real i potenciar l’experiència dels aficionats. Ajudem entitats esportives a prendre decisions informades mitjançant la integració de tecnologies avançades que transformen la manera com es practica i es gestiona l’esport.

Associació Catalana Club de Natació

Liderem executivament l’Associació representativa dels clubs de natació de Catalunya, acompanyant en l’assessorament directiu, jurídic i estratègic als clubs de natació, proporcionant suport en l’obtenció de fons i enfortint relacions amb l’administració pública per promoure el desenvolupament i la sostenibilitat del sector aquàtic de Catalunya.

Greencourt

Participem a la companyia Greencourt proporcionant assessorament jurídic i estratègic enfocat al creixement empresarial, l’impuls de projectes de sostenibilitat en la construcció d’equipaments esportius, compliment normatiu i protecció industrial dels propis productes.

Dret + Esport + Administració Pública